Iedereen kan het!

Segway rijden gaat intuïtief

Fun!

met familie en vrienden

Plekjes ontdekken!

in het levendige Amsterdam
Segway huren in Amsterdam va 2 personen
Segway huren in Amsterdam veilig en begeleid
Segway huren in Amsterdam instructie en oefenen
Segway huren in Amsterdam milieuvriendelijk

Segway huren in Amsterdam?

Een Segway huren in Amsterdam is het leukste uitje voor allerlei groepen. Met collega’s, vrienden en vriendinnen, familie of met z’n 2-en. Het is spannend, leuk en u bent lekker buiten. Wij kennen het Amsterdamse Bos zeer goed en hebben verschillende leuke Segway tochten uitgestippeld.

Welkom bij Segway Tours Amsterdamse Bos!

Segway rijden | de beleving

Het rijden op een Segway een bijzondere beleving. Het lijkt net of u zweeft. Zonder moeite gaat de Segway waar u naar toe wilt. Al snel bent u gewend en is het net zo makkelijk als lopen. Doordat u wat hoger staat, heeft u ander blik op de weg en de omgeving. U ziet meer. U beleeft de omgeving op een andere manier dan als u zou lopen of fietsen. Dit is het ideale uitje voor kleine maar ook grotere groepen. Wij ontvangen u graag op een van onze Segway tochten.

Segway tours | verschillende locaties

Wij organiseren Segway tochten op verschillende plaatsen in het Amsterdamse Bos. Wij informeren u graag over de verschillende tochten. Het Amsterdamse Bos is heel geschikt als u minder drukte wilt en van natuur houdt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neemt u gerust contact op voor meer informatie. Namens het gehele Segway team wensen wij u veel Segway plezier en kijken uit naar uw komst!

Nooit op een Segway gestaan?

Veel mensen die bij ons komen hebben nog nooit op een Segway gestaan. Dat is absoluut geen probleem! Segway rijden is voor iedereen snel te leren. Of u nu jong of oud bent, sportief of niet, dat maakt niets uit. Voor de Segway tocht begint, krijgt u eerst een korte training. U krijgt de gelegenheid om even rustig te oefenen zodat u zich op uw gemak voelt. Onze begeleiders helpen u hierbij. Pas als u zich comfortabel voelt op de Segway gaat de tour van start. Vind u de stad misschien te druk? U kunt ook een tocht in het Amsterdamse Bos boeken. Geen verkeer en een prachtige omgeving. Bij ons bent u in goede handen!

Segway tours Amsterdamse Bos | het Team

Onze ervaren begeleiders zijn enthousiast over de Segway en natuurlijk Amsterdam. Op een prettige manier wordt u overal naar toe geleid. De sfeer is bij ons ongedwongen en relaxt. Wij zorgen ervoor dat plezier en veiligheid samengaan. Ons doel is dat u en uw gezelschap een fantastische beleving hebben in Amsterdam!

Hier vindt u een pagina met veelgestelde vragen!

Segway huren in Amsterdam? Bel direct voor informatie of een reservering:

06 – 28 66 83 43

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor
Segway Tours Amsterdam
Nieuwe Kalfjesweg 19b
1182 AA Amstelveen

Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Bankgegevens:

M.G.M. Capital BV

 NL72 INGB 0006 4231 31

Verzamelplaats Amsterdam

Afhankelijk van de gekozen tour:

Museumplein, Stationsplein of voor de ingang van het Amstelpark. (Europaboulevard)

 

zoek op deze site:

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!